Doorstart Aikidocentrum Oosterhout

Beste Aikidoka’s,

Rudy van Gool is voornemens om een doorstart te maken met Aikidocentrum Oosterhout.

Hij zal op dinsdag van 20.00 tot 21.30 les geven in Oosterhout.

Meer informatie: info@aikidocentrumoosterhout.info

Geen nieuw seizoen

Beste Aikidoka’s,
Zoals de titel van dit bericht al aangeeft zal er geen nieuw seizoen starten met de dojo. Het zal voor sommigen wel schrikken zijn. Helaas is het door drukte op mijn werk, met een nieuwe werksituatie vanaf september voor mij niet meer mogelijk om de lessen met regelmaat te blijven geven.Het afgelopen seizoen was al vrij pittig voor mij, waarbij ik op de dinsdag en donderdag om 5:30 opstond om naar mijn werk te gaan, en vanuit mijn werk direct naar de dojo doorging om les te geven, waarna ik om 22:30 -23:00 uur thuis was en de wekker weer om 5:30 ging. Zoals veel van jullie weten heb ik een fysieke baan die veel eist.Vanaf september komt daar heel veel werk bij, en om die reden heb ik, met veel moeite, besloten om te stoppen met het lesgeven in de avonden. Daarmee komt een eind aan een groot hoofdstuk in mijn leven waar ik met veel plezier en voldoening op terug kijk. Ik wil iedereen dan ook hartelijk bedanken voor de inzet, en enthousiasme tijdens de lessen, en ik hoop een aantal nog eens ergen op de mat te treffen. Want ik zal zeker nog wel blijven trainen wanneer ik kan.Voor de mensen die de contributie overschrijven is het wel zaak de automatische overschrijving per direct stop te zetten. Tot eind van het jaar is iedereen gewoon nog aangemeld bij de bond, na december zal deze aanmelding vervallen. Wil je na december ook gewoon lid blijven, mail me dan even dan regel ik dat.Ik wens jullie allemaal het allerbeste, en dank jullie voor de fijne samenwerking van de afgelopen jaren.
Met sportieve groet,
Frank Groenen

Nieuwe graden verdiend

Afgelopen examen ronde zijn de volgende mensen geslaagd:

Idriz 5e kyu
Mike 3e kyu
Sander 3e kyu
Bianca 1e kyu

De examenstage met als thema ”timing” was wederom een succes. Door drie leraren werd dit punt, wat heel makkelijk lijkt maar toch moeilijk bleek, vanuit verschillend oogpunt belicht. Er heerste een goede werksfeer op de mat. Gefeliciteerd met het behalen van jullie nieuwe graden.

Examenvideo’s

 

Examenstage Mei 2016

 

Stage_2016

Mei vakantie

Tijdens de meivakantie (25 tot en met 6 mei) is de dojo gesloten. Hierna vangen de reguliere lessen weer aan.

Carnavals vakantie

In de week van de carnavalsvakantie (8 tot en met 14 februari) is er geen les in de dojo.

Vanaf 16 februari is het normale rooster weer van kracht.

Zwarte band examens

3 mannen geslaagd voor zwarte band!

Gefeliciteerd Helmut, Christian en Gilbo!

Kerstvakantie 2015

Tijdens de kerstvakantie is de dojo gesloten. De kerstvakantie is van 19 december tot en met 3 januari. Op 5 januari gaan de lessen weer door als vanouds.

Geslaagde kyu examens

Zondag 22 november waren de kyu examens in Venlo. Na een leuke training met als onderwerp korte technieken werd met de examens begonnen. Dit jaar was een duidelijke stijging in het niveau te zien, en alle examens zagen er dan ook erg goed uit. de geslaagden uit onze dojo zijn
6e kyu
Idriz
Christian
Kasper
5e kyu
Kel
4e kyu
Mike
Emin
Marjon
2e kyu
Ryac
1e kyu
Kevin
Van harte gefeliciteerd!
aikido1
aikido2

Plugin by: Free Online Movies