Jeugd examens

De jeugd examens worden gehouden op 16 december tijdens de jeugd training. Ouders zijn welkom om te komen kijken naar hun kinderen. De volgende kinderen mogen op examen

12e kyu (gele slip)
Mark Antonissen
Dirk Bakker
Tycho van Dijk
Laris Verschuren

11e kyu (gele band)
Yonne Radstake
Kees van Dommelen

10e kyu (oranje slip)
Aaron de Hoogh

9e kyu (groene slip)
RIjk de Groot

7e kyu (bruine slip)
Kevin Roeven

Na de examens start de kerstvakantie. De jeugdtrainingen starten weer op 6 januari. Succes met de voorbereiding.

Stage Wilko Vriesman

Zondag 9 november gaf Wilko Vriesman een stage in Breda. Dit was de tweede keer dat Aikido Centrum Breda een stage met Wilko organiseerde. Wilko gaf op duidelijke wijze les, en gaf voornamelijk werkvormen om de Aikido principes aan te leren. Voor eenieder had Wilko werk op het eigen nivo. Vooral houding, postuur en intern werk kwamen veel aan de orde. Vanuit de regio waren veel Aikidoka’s afgereisd naar Breda, wat mede zorgde voor een geslaagde dag.

Stage Wilko Vriesman in Breda

Het is bijna zover…

Op 9 november geeft Wilko Vriesman sensei een stage in Breda. De les begint om 10:00 uur en duurt tot 12:00 uur. Inschrijven is mogelijk vanaf 9:30 uur.

De leden van Aikido Centrum Breda en Aikido Centrum Oosterhout wordt verzocht rond 9:30 aanwezig te zijn om te helpen met het leggen van de mat. Zo zijn we er zeker van dat de mat er op tijd ligt en we om 10:00 uur ook echt met de les kunnen beginnen. We hopen op een goede opkomst en een leuke training. Tot op de mat.

Examen stage 2014 Breda

examenstage_2014

Herfstvakantie (update)

Tijdens de herfstvakantie kunnen we de zaal in. Dinsdag en Donderdag kan er getraind worden van 20:00 – 21:30. We gaan trainen voor de examens, vandaar dat we gewoon door trainen. Doe er je voordeel mee.

Talentontwikkeling oktober

Op zondag 12 oktober was er weer een talentontwikkeling in Papendal Arnhem. Deze keer stond de les in het teken van technieken die tijdens de demonstratie op de AN dag gedemonstreerd zullen worden. We hebben behandeld hoe je technieken goed demonstreert en we hebben een opzet voor de demonstratie gemaakt. Naast de voorbereiding op de demonstratie is er ook lekker en hard getraind. Vanuit onze dojo heeft Kevin Reuter deelgenomen aan de talentontwikkeling.

IMG_1559 IMG_1558 IMG_1557 IMG_1555

Wapenstage Bruno Gonzalez sensei

Op zaterdag 11 oktober gaf Bruno Gonzalez sensei een wapenstage in Haarlem. Bruno gaf dit jaar ook les op de zomerschool. Tijdens de wapenstage behandelde Bruno dezelfde concepten, zie een situatie voordat je reageert en reageer correct. Het eerste deel van de les werd er gewerkt met jo, het tweede deel van de les met zwaard. Er werd voornamelijk getraind met het fixeren van de partner en daarna een techniek maken, op verschillende aanvallen werd er een techniek gemaakt. Het maakt dus niet uit welke aanval uke maakt, het antwoord van tori blijft hetzelfde. Het enige wat gezien moet worden is richting en afstand. En dat bleek lastiger dan het klinkt. Een zeer interessante training.IMG_1539 IMG_1541 IMG_1544 IMG_1546

Examen kandidaten december 2014

De examens worden gehouden op 14 december 2014 in Breda deze keer. We trainen vanaf 10:00 uur in de judozaal van de drie linden. De volgende leden mogen voorbereiden op hun examen:
6e kyu
Ben Quispel
Mike Visser
Maxim Visser
5e Kyu
Jan van Dommelen
Maurice Heijmans
4e kyu
Sander van Doorn
3e kyu
Ryac van Gool
Henny van Meel
2e kyu
Bianca de Miranda
Kevin Reuter
1e kyu
Gilbo van Gool
Of je definitief op kan voor examen hoor je 4 weken voor het examen. Tijdens de voorbereiding in de lessen wordt bekeken of je het examen met voldoende resultaat kunt behalen. Er zullen meerdere momenten zijn waarop proefexamens worden afgenomen, maak hier dus goed gebruik van. Succes met de voorbereiding.

Examens december 2014

De examens worden gehouden op zondag 14 december. We beginnen zoals altijd met trainen om 10:00 uur. Dit keer word de examenstage gehouden in de drie linden in Prinsenbeek.

Dit weekend worden de examenkandidaten op de site gezet en zal nadere informatie erbij gezet worden.

Wilko Vriesman Stage Breda

Stage Wilko Vriesman Breda

 

Plugin by: Free Online Movies