Rudy geslaagd voor Nidan

Zondag 5 juli waren de dan examens in Amsterdam. Rudy van Gool moest na een pittige training van 2 uur voor de Nidan commissie examen doen. Ondanks de warmte heeft Rudy een zeer goed examen neergezet en wist hij de commissie te overtuigen, en behaalde hij zijn 2e dan. Rudy is de eerste binnen onze dojo die voor 2e dan geslaagd is. Hiermee is de deur naar Nidan voor alle anderen wat verder geopend. Rudy, van harte gefeliciteerd!

Examen informatie volwassenen

aikido_examenstage_2015

aikido_examenstage_2015-2

Examens jeugd

Op 7 juli worden de jeugd examens gehouden in de dojo. De volgende leden gaan op examen

Gele band
Mark
Dirk
Tycho
Laris

Oranje slip
Kees
Yonne

Oranje band
Aaron

Groene band
Rijk

Laatste training voor het examen nemen we alles door, en dan gaan we er tegen aan.

Zomervakantie

De zomervakantie gaat dit seizoen in op 13 juli en eindigt op 30 augustus. Vanaf 1 september starten alle lessen weer. Tijdens de zomervakantie is er geen les. Wel is er een zomerschool van Wilko Vriesman sensei in Markelo. Mocht je daar naar toe willen kijk dan even op www.dutchaikikaifoundation.nl in de agenda voor meer informatie. Dit jaar is Bruno Gonzalez sensei te gast. Dit is een zeer interessante leraar, dus doe daar je voordeel mee. Zet hem nog even op tot aan de examenstage, en daarna kan iedereen genieten van een welverdiende vakantie.

Examens in Nijmegen

De examens zijn dit maal in Nijmegen op zondag 12 juli. Nadere info volgt via de website.

De leden die op examen mogen zijn:

6e kyu

Kel Seeters

5e kyu

Marion Seeters

Mike Visser

Emin Delic

4e kyu

Youri Nijhoft

Succes met de voorbereiding.

Stage Christian Tissier Shihan

Aankomende zondag is de stage van Christian Tissier shihan in papendal. Christian Tissier shihan heeft geen introductie meer nodig, altijd goede gestructureerde trainingen met bekende en nieuwe invalshoeken. Deze stage is toegankelijk voor iedereen. Kom dus dit weekend naar papendal.

Stage_Tissier_2015

StageChristianTissier2015

Jeugd examens

De jeugd examens worden gehouden op 16 december tijdens de jeugd training. Ouders zijn welkom om te komen kijken naar hun kinderen. De volgende kinderen mogen op examen

12e kyu (gele slip)
Mark Antonissen
Dirk Bakker
Tycho van Dijk
Laris Verschuren

11e kyu (gele band)
Yonne Radstake
Kees van Dommelen

10e kyu (oranje slip)
Aaron de Hoogh

9e kyu (groene slip)
RIjk de Groot

7e kyu (bruine slip)
Kevin Roeven

Na de examens start de kerstvakantie. De jeugdtrainingen starten weer op 6 januari. Succes met de voorbereiding.

Stage Wilko Vriesman

Zondag 9 november gaf Wilko Vriesman een stage in Breda. Dit was de tweede keer dat Aikido Centrum Breda een stage met Wilko organiseerde. Wilko gaf op duidelijke wijze les, en gaf voornamelijk werkvormen om de Aikido principes aan te leren. Voor eenieder had Wilko werk op het eigen nivo. Vooral houding, postuur en intern werk kwamen veel aan de orde. Vanuit de regio waren veel Aikidoka’s afgereisd naar Breda, wat mede zorgde voor een geslaagde dag.

Stage Wilko Vriesman in Breda

Het is bijna zover…

Op 9 november geeft Wilko Vriesman sensei een stage in Breda. De les begint om 10:00 uur en duurt tot 12:00 uur. Inschrijven is mogelijk vanaf 9:30 uur.

De leden van Aikido Centrum Breda en Aikido Centrum Oosterhout wordt verzocht rond 9:30 aanwezig te zijn om te helpen met het leggen van de mat. Zo zijn we er zeker van dat de mat er op tijd ligt en we om 10:00 uur ook echt met de les kunnen beginnen. We hopen op een goede opkomst en een leuke training. Tot op de mat.

Examen stage 2014 Breda

examenstage_2014

Plugin by: Free Online Movies