Stage Wilko Vriesman in Amsterdam

Op zondag 13 september geeft Wilko Vriesman een stage in Amsterdam in de dojo van Tom Dijkman. Het gaat hier om een lustrum stage voor het 5 jarig bestaan van de dojo van Tom. Zie de DAF site voor details.

Stage Wilko Vriesman in Nijmegen

Op zaterdag 19 september geeft Wilko Vriesman een stage bij Rene Habraken in de dojo. Omdat we veel samenwerken met Rene lijkt het ons leuk om met een groepje die kant op te gaan. De training is van 10:00 tot 12:30. Kijk even of je kan en laat weten of je meegaat.

Start nieuwe seizoen

Het nieuwe seizoen is dinsdag 1 september weer gestart. De eerste les was de jeugdtraining (zie foto). Gelukkig waren alle jonge Aikidoka weer gezond en redelijk fit terug van vakantie. Ook de volwassen groepen stonden weer lekker vol. Met frisse energie werd er hard getraind, dus de kop is er weer af. De locatie en tijden zijn ongewijzigd ten opzichte van vorig seizoen. Tot snel op de mat.

IMG_2388

Examens in Nijmegen

Op zondag 12 juli waren de examens in Nijmegen. Vooraf was er een leuke en intensieve training met als onderwerp Randori. Ondanks dat Randori een zeer intensieve werkvorm is, en iedereen aardig uitgeput aan de examens begon, zagen we zeer goede resultaten. Het gemiddelde nivo is weer flink gestegen. De geslaagden uit onze dojo zijn:

6e kyu
Kel van Seeters

5e kyu
Marion van Seeters
Mike Visser
Emin Delic

examens_2015

Jeugd examens

Op 14 juli waren de jeugd examens. We hebben een aantal zeer goede examens gezien, en de volgende mensen zijn geslaagd:

11e kyu (gele band)
Mark Antonissen
Dirk Bakker
Tycho van Dijk

10e kyu (oranje slip)
Kees van Dommelen
Yonne Radstake

10 kyu (oranje band)
Aaron de Hoogh

9e kyu (groene band)
Rijk de Groot

Van harte gefeliciteerd allemaal! En een fijne vakantie. 1 september gaan we er weer tegenaan.

Rudy geslaagd voor Nidan

Zondag 5 juli waren de dan examens in Amsterdam. Rudy van Gool moest na een pittige training van 2 uur voor de Nidan commissie examen doen. Ondanks de warmte heeft Rudy een zeer goed examen neergezet en wist hij de commissie te overtuigen, en behaalde hij zijn 2e dan. Rudy is de eerste binnen onze dojo die voor 2e dan geslaagd is. Hiermee is de deur naar Nidan voor alle anderen wat verder geopend. Rudy, van harte gefeliciteerd!

Examen informatie volwassenen

aikido_examenstage_2015

aikido_examenstage_2015-2

Examens jeugd

Op 7 juli worden de jeugd examens gehouden in de dojo. De volgende leden gaan op examen

Gele band
Mark
Dirk
Tycho
Laris

Oranje slip
Kees
Yonne

Oranje band
Aaron

Groene band
Rijk

Laatste training voor het examen nemen we alles door, en dan gaan we er tegen aan.

Zomervakantie

De zomervakantie gaat dit seizoen in op 13 juli en eindigt op 30 augustus. Vanaf 1 september starten alle lessen weer. Tijdens de zomervakantie is er geen les. Wel is er een zomerschool van Wilko Vriesman sensei in Markelo. Mocht je daar naar toe willen kijk dan even op www.dutchaikikaifoundation.nl in de agenda voor meer informatie. Dit jaar is Bruno Gonzalez sensei te gast. Dit is een zeer interessante leraar, dus doe daar je voordeel mee. Zet hem nog even op tot aan de examenstage, en daarna kan iedereen genieten van een welverdiende vakantie.

Examens in Nijmegen

De examens zijn dit maal in Nijmegen op zondag 12 juli. Nadere info volgt via de website.

De leden die op examen mogen zijn:

6e kyu

Kel Seeters

5e kyu

Marion Seeters

Mike Visser

Emin Delic

4e kyu

Youri Nijhoft

Succes met de voorbereiding.

Plugin by: Free Online Movies