Examenvideo’s

 

Examenstage Mei 2016

 

Stage_2016

Mei vakantie

Tijdens de meivakantie (25 tot en met 6 mei) is de dojo gesloten. Hierna vangen de reguliere lessen weer aan.

Carnavals vakantie

In de week van de carnavalsvakantie (8 tot en met 14 februari) is er geen les in de dojo.

Vanaf 16 februari is het normale rooster weer van kracht.

Zwarte band examens

3 mannen geslaagd voor zwarte band!

Gefeliciteerd Helmut, Christian en Gilbo!

Kerstvakantie 2015

Tijdens de kerstvakantie is de dojo gesloten. De kerstvakantie is van 19 december tot en met 3 januari. Op 5 januari gaan de lessen weer door als vanouds.

Geslaagde kyu examens

Zondag 22 november waren de kyu examens in Venlo. Na een leuke training met als onderwerp korte technieken werd met de examens begonnen. Dit jaar was een duidelijke stijging in het niveau te zien, en alle examens zagen er dan ook erg goed uit. de geslaagden uit onze dojo zijn
6e kyu
Idriz
Christian
Kasper
5e kyu
Kel
4e kyu
Mike
Emin
Marjon
2e kyu
Ryac
1e kyu
Kevin
Van harte gefeliciteerd!
aikido1
aikido2

Stage Wilko Vriesman in Amsterdam

Op zondag 13 september geeft Wilko Vriesman een stage in Amsterdam in de dojo van Tom Dijkman. Het gaat hier om een lustrum stage voor het 5 jarig bestaan van de dojo van Tom. Zie de DAF site voor details.

Stage Wilko Vriesman in Nijmegen

Op zaterdag 19 september geeft Wilko Vriesman een stage bij Rene Habraken in de dojo. Omdat we veel samenwerken met Rene lijkt het ons leuk om met een groepje die kant op te gaan. De training is van 10:00 tot 12:30. Kijk even of je kan en laat weten of je meegaat.

Start nieuwe seizoen

Het nieuwe seizoen is dinsdag 1 september weer gestart. De eerste les was de jeugdtraining (zie foto). Gelukkig waren alle jonge Aikidoka weer gezond en redelijk fit terug van vakantie. Ook de volwassen groepen stonden weer lekker vol. Met frisse energie werd er hard getraind, dus de kop is er weer af. De locatie en tijden zijn ongewijzigd ten opzichte van vorig seizoen. Tot snel op de mat.

IMG_2388

Plugin by: Free Online Movies