Aikido Centrum Breda

Constant in ontwikkeling

Aikido Centrum Breda is in februari 2011 opgericht. Door middel van regelmatige training bij Wilko Vriesman blijft de leraar Frank Groenen (4e dan) zijn vaardigheden polijsten en uitdiepen.

O’Sensei (de grondlegger) heeft ooit gezegd dat Aikido constant in ontwikkeling is. Aikido is een diepte investering, je kunt jezelf blijven bekwamen omdat Aikido niet gebonden is aan een fysieke grens.

Die constante ontwikkeling gaat ook op voor Aikido Centrum Breda. Binnen de dojo trainen we in een ontspannen sfeer met respect voor elkaar om een correcte ”budo mindset” te kweken. Zo bieden we alle gelegenheid om jezelf te ontwikkelen en je vaardigheden te schaven, in deze boeiende Japanse krijgskunst.

Training Donderdag 20:00 tot 21:30
Locatie Sportzaal Jan Nieuwenhuyzenstraat
Jan Nieuwenhuyzenstraat 9
4818 RH Breda

Contact F. Groenen 06-23103375
Email: Frank@aikidocentrumgroenen.nl

Aikido Centrum Breda

jannieuwenhuyzenstraat
Aikido Centrum Breda is aangesloten bij de Dutch Aikikai Foundation o.l.v. Wilko Vriesman (6e dan Aikikai, technisch directeur). Deze organisatie is direct verbonden met de Aikikai Foundation in Tokyo, Japan, het internationale centrum van Aikido met de Doshu Moriteru Ueshiba als hoogste Autoriteit. De D.A.F. staat nauw in verbinding met Christian Tissier (7e dan Aikikai) en Aikido Centrum Breda volgt dan ook “de lijn Tissier”.

Plugin by: Free Online Movies