Docent en Assistenten

Dojo houder: Frank Groenen

Naam: Frank Groenen
Geboren: 09-03-1985 te Houten
Graad: 4e dan Aikikai
Diploma’s: D.A.F. diploma, rijkserkend LMA diploma en diploma gevaarsbeheersing.
E-mail: frank@aikidocentrumgroenen.nl
Telefoonnr: 06-23103375

frank_docentFrank Groenen is in juni 1999 begonnen met Aikido bij Albert Stevense in Houten, en behaalde in december 2004 zijn 1e dan. Daarna heeft hij in 2005 een leraren cursus voor dojo assistent gevolgd bij de D.A.F. en in Februari 2006 een dojo geopend in Roosendaal. Halverwege 2006 is Frank overgestapt naar de dojo van Wilko Vriesman in Amsterdam. In 2007 heeft Frank een cursus leraar martial arts gevolgd bij de F.O.G. onderdeel van de N.O.C – N.S.F. Daarna in juni 2007 heeft hij zijn 2e dan behaald. Tussen 2002 en 2006 is Frank meerdere malen naar Japan gereisd, voor training. Zelf traint Frank wekelijks in Amsterdam bij Wilko Vriesman (technisch directeur van de D.A.F.) en woont hij elke maand de Yudansha (zwarte band) training bij. Ook volgt hij elke maand een aantal stages, met name die van Christian Tissier als hij in de buurt is. En in de zomer reist Frank vaak met een groepje metgezellen af naar zuid Frankrijk om de zomerschool van Tissier bij te wonen.

Assistenten

Naam: Rudy van Gool
Graad: 2e dan Aikikai
rudy_assistentIn augustus 2008 is Rudy begonnen met Aikido bij de stichting Kyorakukan in Roosendaal onder leiding van Frank Groenen.

Nadat Frank zijn eigen Dojo startte in Goes (en later in Oosterhout en Breda) is hij met Frank meegegaan en slaagde in juli 2013 voor zijn 1ste Dan examen. Rudy volgt maandelijks de extra training in de Dojo van Wilko Vriesman in Amsterdam en is regelmatig te vinden op verschillende andere stages.

In juli 2015 heeft Rudy zijn tweede dan behaald.

Samen met Frank Groenen begeleidt hij de jeugdtraining.

——————————————————————————————————————————————

Naam: Reinier Dickhout
Graad: 1ste dan Aikikai
reinier_assistent_2Reinier is begonnen met Aikido in de dojo van Ruud van Ginkel in Breda, later gevolgd door training bij Jan Lensen.

Na een onderbreking van enige jaren is traint hij sinds 2009 o.l.v. Frank Groenen in Oosterhout en Breda.

In juli 2013 heeft hij zijn 1ste dan examen gehaald.

Reinier volgt regelmatig stages van Christian Tissier.

——————————————————————————————————————————————

Naam: Ton van der Doelen
Graad: 1ste dan Aikikai
ton_assistentIn maart 2008 is Ton begonnen met Aikido bij de stichting Kyorakukan in Roosendaal onder leiding van Frank Groenen.

Nadat Frank zijn eigen Dojo startte in Goes (en later in Oosterhout en Breda) is Ton met Frank meegegaan.

In juli 2013 is Ton geslaagd voor zijn 1ste dan examen.

Plugin by: Free Online Movies