Aikido Centrum Oosterhout

Constant in ontwikkeling

Aikido Centrum Oosterhout is in Februari 2009 opgericht. Door middel van regelmatige training bij Wilko Vriesman blijft de leraar Frank Groenen (4e dan) zijn vaardigheden polijsten en uitdiepen.

O’Sensei (de grondlegger) heeft ooit gezegd dat Aikido constant in ontwikkeling is. Aikido is een diepte investering, je kunt jezelf blijven bekwamen omdat Aikido niet gebonden is aan een fysieke grens.

Die constante ontwikkeling gaat ook op voor Aikido Centrum Oosterhout. Binnen de dojo trainen we in een ontspannen sfeer met respect voor elkaar om een correcte ”budo mindset” te kweken. Zo bieden we alle gelegenheid om jezelf te ontwikkelen en je vaardigheden te schaven, in deze boeiende Japanse krijgskunst.

Training Dinsdag    20:00 – 21:30 Aikido (Alle niveau’s)
Locatie Sporthal Markkant
Markkant 3
4906 KB Oosterhout nb
Contact Rudy van Gool 0653769491
Email: info@aikidocentrumoosterhout.info

Aikido Centrum Oosterhout

foto_oosterhout_klein

Aikido Centrum Oosterhout is aangesloten bij de Dutch Aikikai Foundation o.l.v. Wilko Vriesman (6e dan Aikikai, technisch directeur). Deze organisatie is direct verbonden met de Aikikai Foundation in Tokyo, Japan, het internationale centrum van Aikido met de Doshu Moriteru Ueshiba als hoogste Autoriteit. De D.A.F. staat nauw in verbinding met Christian Tissier (7e dan Aikikai) en Aikido Centrum Oosterhout volgt dan ook “de lijn Tissier”.

Plugin by: Free Online Movies