Christian Tissier in Dartford

Op zaterdag 9 februari gaf Christian Tissier shihan een stage in Dartford (vlakbij Londen). Tijdens de stage besteedde Christian veel aandacht aan het definiëren van punten en assen, en hoe je deze kunt gebruiken zodat je niet hoeft te duwen of te trekken. Het is vreemd als je iemand wilt vastpakken en je duwt hem van je weg zei Tissier. Ook besteedde hij weer veel aandacht aan hoe uke posities gelijkwaardig moet maken, en niet van te voren moet bewegen, of te laat. Tijdens de training waren er mensen van de world combat games om opnames te maken van de training, en van een demo in de pauze. Al met al een interessante dag die de reis de moeite waard maakt. 

Comments are closed.

  • Kalender
    • Zon 22-6-2014: Stage en Examens

    Plugin by: Free Online Movies