Goede afsluiting Aikido seizoen

Afgelopen zondag 24 juni waren de examens, ditmaal in Boxmeer. Voor de examens werd er nog een training gegeven door René Habraken, Eloy Weterings en Frank Groenen. De training stond ditmaal in het teken van problemen oplossen in de vorm. Op eendrachtige wijze werd er lesgegeven in dit onderwerp, met als afsluiting een les in Tanto (mes) technieken. Er werd door de verschillende dojo’s hard samen getraind, en het was goed om te zien dat ondanks de afstanden, alle neuzen technisch gezien dezelfde kant op stonden. Na de training volgende de examens, die iedereen met goed gevolg heeft afgerond. Een mooi resultaat om het seizoen mee af te sluiten. Deze week zijn er nog lessen in de dojo, de laatste les is op donderdag 28 juni in Breda. Daarna gaat de zomervakantie in, en starten we weer op dinsdag 14 augustus in Oosterhout.

De geslaagden zijn:

5e Kyu
Stan van der Lee
Jelte de Jong

4e Kyu
Bianca de Miranda

3e Kyu
Christian Meyer

1e Kyu
Ton van der Doelen
Rudy van Gool
Reinier Dickhout

Van harte gefeliciteerd met de behaalde graad!

Comments are closed.

  • Kalender
    • Zon 22-6-2014: Stage en Examens

    Plugin by: Free Online Movies